Acasă Actualitate La Timișoara, promisiunile primarului sunt tot mai relative

La Timișoara, promisiunile primarului sunt tot mai relative

572
DISTRIBUIȚI

În anul 2016, primarul Nicolae Robu a anunțat cu mândrie construirea unui complex sportiv în zona Calea Lipovei, cu marea finalizare în 2018.

În august 2018 a fost predat Primăriei Timișoara studiul de fezabilitate pentru complexul sportiv care urma să fie amenajat la intersecţia străzilor Verde şi Silistra pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi.

”După ce aprobăm studiul de fezabilitate, dăm undă verde imediat pentru etapa a doua, proiectarea tehnică cu detalii de execuţie şi apoi organizăm licitaţia pentru execuţia propriu-zisă. Dacă lucrurile merg bine, asta este o variantă optimistă de abordare, în 2019 spre finalul anului vom putea avea gata acest obiectiv”, spunea atunci primarul.

Acum, în august 2019, pe pagina sa de facebook Nicolae Robu a postat “Sondajul nr. 66 pe 2019”, în care anunță că ”am ajuns la un pas de începerea lucrărilor de realizare a complexului”.

”S-a emis autorizația de construcție! Urmează licitația pentru stabilirea executantului și apoi construirea efectivă!”, spune mulțumit de activitatea sa edilul Timișoarei.

Evident, postarea a strâns aproape 2.000 de aprecieri pozitive, semn că ținerea de minte a timișorenilor este cam slabă. Cum altfel îl poți aprecia pe primarul Robu promițând că va începe în curând construirea unui obiectiv care ar fi trebuit să fie gata.

Comentarii

comentarii