Acasă Cultura La Timișoara se caută noi talente artistice, cu vârste cuprinse între 6...

La Timișoara se caută noi talente artistice, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani

1214
DISTRIBUIȚI

Asociația Cultural – Educațională MELOPOLIS organizează în 21-22 octombrie Festivalul NEW TALENT COMPETITION, ediția a II-a, în Sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și în Sala de spectacole a Colegiului Național de Artă” Ion Vidu”.

Ideea organizării NEW TALENT COMPETITION, un eveniment tip concurs aflat anul acesta la cea de-a doua ediție, a apărut într-un context în care tinerii simt nevoia să-și dezvolte capacitățile artistice, să se manifeste în fața publicului, să intre în competiție cu alți tineri din aceeași categorie de vârstă și cu aceeași experiență artistică. NEW TALENT COMPETITION se înscrie în Axa prioritară nr.2. Dezvoltare personală și profesională din Strategia de tineret a Municipiului Timișoara 2014 – 2020, direcția strategică nr.6 – Cultură, obiectivul 6.1: Susținerea creației și expresiei artistice a tinerilor.

NEW TALENT COMPETITION este destinat atât amatorilor, celor care studiază muzica doar de plăcere, dar şi profesioniștilor, celor care se află în diverse  etape ale carierei lor muzicale, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani. Secțiunile din concurs sunt: muzică cultă (interpretare vocală și instrumentală), muzică de divertisment (interpretare vocală și instrumentală), muzică tradițională (interpretare vocală și instrumentală), dans, teatru, compoziție.

NEW TALENT COMPETITION este un proiect susținut de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local și este realizat în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și Casa de Cultură a Studenților.  Proiectul susține Timișoara 2021.

Comentarii

comentarii