Acasă Actualitate La Timișoara, vaccinarea este aproape imposibilă. Trei întrebări pentru DSP Timiș

La Timișoara, vaccinarea este aproape imposibilă. Trei întrebări pentru DSP Timiș

1077
DISTRIBUIȚI

La Timișoara, cei care vor să se imunizeze împotriva COVID 19 trebuie să se descurce fără nici un sprijin din partea autorităților. Informațiile despre centrele de vaccinare sunt vagi și incorecte, vechi de câteva luni. Centrele care s-au închis apar încă active pe platforma națională de vaccinare. Cele care încă sunt deschise au un program redus din cauza lipsei personalului medical. Informațiile despre tipurile de vaccin sunt și ele contradictorii.

Mai mulți șoferi ne-au sunat la redacție supărați că nu se pot vaccina prin drive thru în Timișoara. Rezumând situația cu adevărat frustrantă, ei au ridicat trei întrebări pentru Direcția de Sănătate Publică Timiș.

1.De ce aceste centre de vaccinare din mașină care au mai rămas în Timișoara au program redus – ora 18.00?  
2. De ce centrele din Timișoara care sunt închise, figurează pe portalul guvernului că funcționează?
3. De ce aceste centre de vaccinare din mașină din Timișoara nu au semnalizarea necesară și sunt foarte greu de găsit? De aceea se cere o semnalizare vizibilă pentru a fi reperate cu ușurință de șoferi.
Noi am încercat să luăm un punct de vedere DSP Timiș, cu privire la aceste trei probleme extrem de importante, dat fiind că varianta COVID Delta a început să prindă teren în Timișoara, iar cetățenii încep să devină tot mai interesați pentru a se imuniza și a se pune la adăpost de eventualele infecții.

Surpriză peste poate! Se pare că DSP Timiș nu este răspunzătoare de aceste probleme, privind vaccinarea!!!

Iată răspunsul: ”O să vă rog frumos să vă adresați Nucleului Județean de Vaccinare Timiș, care coordonează activitatea de vaccinare la nivelul județului nostru: email: nucleuvaccinaretimis@gmail.com ”. Bineînțeles că noi ne-am adresat acum câteva zile și acestui nucleu și încă așteptăm răspunsul pentru a-l transmite cetățenilor dornici de a se imuniza!!

Comentarii

comentarii