Acasă Actualitate La Timișoara vor fi amenajate 17 centre de vaccinare anti-Covid 19

La Timișoara vor fi amenajate 17 centre de vaccinare anti-Covid 19

724
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara se pregătește deja pentru anul viitor, când va demara campania de vaccinare împotriva Covid 19. vor fi 17 centre amenajate, dintre care șapte în spitalele din oraș, iar restul în locații deținute de primărie.

”Fiecare oraș are responsabilitatea organizării de astfel de centre. În Timișoara, vom avea 17 centre de vaccinare fixe. Șapte dintre ele vor fi alocate spitalelor din oraș și zece o să le amenajăm noi în cadrul Primăriei (n.r. în clădirile deținute de primărie).cel mai probabil patru sau cinci centre vor fi realizare în clădirea de pe strada Intrarea Doinei, un centru la Policlinica Studențească din Complex, un centru în Centrul de Medicină Dentară pentru elevi de pe strada Carusso. Mai încercăm să găsim niște săli de sport, să mai amenajăm niște centre”, a mai declarat, marți, Dominic Fritz.

El cere responsabilitate din partea timișorenilor, dar și combaterea știrilor false, legate de operațiunea de vaccinare.

”Ne pregătim, ca toată România, de începerea campaniei de vaccinare împotriva Covid 19. Ca și peste tot, speranța noastră pentru sfârșitul acestei pandemii este acest vaccin și sper, pentru că nu este un vaccin obligatoriu, că toți cei care pot să se vaccineze o s-o și facă. Cu siguranță o să vedem multă dezinformare pe tema asta și ar fi frumos dacă la noi, la Timișoara, am trimite un semnal clar că o comunitate întreagă înțelege că vaccinul este un semn de responsabilitate”, a declarat Fritz.

 

Comentarii

comentarii