Acasă Eveniment La un pas de moarte! O maşină cu patru tineri s-a înfipt...

La un pas de moarte! O maşină cu patru tineri s-a înfipt cu viteză într-un TIR încărcat cu buşteni

359
DISTRIBUIȚI

Patru tineri din Hunedoara au fost răniţi grav aseară, după ce autoturismul în care se aflau s-a înfipt într-un TIR încărcat cu buşteni. Martorii spun că maşina mergea cu viteză mare, înainte să scape de sub control. Adolescenţii, cu vârste cuprinse între 13 şi 20 de ani, au ajuns de urgenţă la spital. Cel mai mic dintre ei a suferit rănile cele mai grave şi a fost transportat la Sibiu.Urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Accidentul a avut loc în zona Cărpiniş, localitate care ţine de oraşul Simeria. Oamenii care locuiesc în apropiere au sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei. Dar şi rudele celor patru tineri aflaţi în autoturismul care s-a înfipt în TIR.

“Au venit de aici, din partea asta, băieţii. Spre Uroi. Şi, când au venit, direct frontal în mine, acolo”, spune şoferul autotrenului. Tot el susţine că maşina cu cei patru tineri circula cu viteză mare.

În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf, iar cei patru tineri care se aflau în el au fost răniţi grav. Este vorba despre două adolescente, ambele în vârstă de 16 ani, un tânăr de 20 de ani şi un copil de 13 ani. Toţi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva.

Comentarii

comentarii