Acas─â Actualitate La volan, cu permis de conducere fals

La volan, cu permis de conducere fals

350
DISTRIBUIȚI

Poli┼úi╚Ötii de frontier─â ar─âdeni au depistat pe sensul de ie┼čire din ┼úar─â un cet─â╚Ťean rom├ón care conducea un autoturism f─âr─â a poseda permis de conducere. La Punctul de Trecere a Frontierei N─âdlac s-a prezentat pentru ie┼čirea din  Rom├ónia cet─â┼úeanul rom├ón Lilian Constantin, ├«n v├órst─â de 23 de ani, din Hunedoara. T├ón─ârul a condus un autoturism marca «Audi», ├«nmatriculat ├«n Anglia. Cu ocazia controlului, poli┼úi┼čtii de frontier─â au constatat c─â permisul de conducere nu  prezenta caracteristicile unui document autentic, fiind fals total.

├Än urma verific─ârilor efectuate ├«n baza de date, a rezultat c─â t├ón─ârul nu poseda permis de conducere. B─ârbatul a declarat c─â ├«n cursul anului 2010 a absolvit o ┼čcoal─â de ┼čoferi la Londra, primind documentul respectiv prin po┼čt─â ╚Öi nu ╚Ötia c─â acesta este fals. 

Poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â au ├«nceput cercetarea b─ârbatului pentru infrac┼úiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul f─âr─â a poseda permis, uz de fals ┼či complicitate la fals material ├«n ├«nscrisuri oficiale.

Comentarii

comentarii