Acasă Actualitate LabORAtory@2! Școala nr. 2 din Timișoara va dezvolta un laborator pentru științe,...

LabORAtory@2! Școala nr. 2 din Timișoara va dezvolta un laborator pentru științe, prin Timotion 2023. Iată cum puteți ajuta!

DISTRIBUIȚI

Școala Gimnazială nr. 2 din Timișoara este pentru prima dată parte din amplul proiect “Timotion – Timișoara se mișcă” 2023.

La ediția din acest an a Timotion, au fost validate 12 proiecte, iar unul dintre ele este cel al Școlii Gimnaziale nr. 2.

Prin proiectul „LabORAtory@2” de la Timotion 9 școala își propune să dezvolte un laborator pentru ştiinţe, dedicat tuturor elevilor din şcoală, pasionaţi de studiul acestor discipline.

Prof. Oana Pentea, directoarea Școlii Gimnaziale nr. 2, str. Mureș nr. 8, Timișoara, a explicat că elevii au nevoie de materiale didactice contemporane şi atractive pentru a realiza experimente care să le permită o înţelegere mult mai bună a cunoştinţelor teoretice predate la clasă şi pentru a ajunge la performanţă. Observarea directă şi experimentele ce vor avea loc în acest laborator îi pun pe elevi în relaţie directă cu fenomenele pe care le învaţă doar din manuale, de obicei.

”Prin acest proiect vom încuraja autonomia, curiozitatea şi creativitatea  elevilor noştri şi posibile cariere în domenii ştiinţifice ale viitorului.

Contăm pe sprijinul comunității și implicarea activă a tuturor pentru a duce la îndeplinire misiunea școlii noastre pentru că împreună e ușor să facem bine! Oricine dorește să susțină proiectul școlii noastre de la Timotion 9 este invitat să facă o donație pe site-ul Timotion, o sponsorizare, sau poate să se înscrie la eveniment și să alerge pentru noi în data de 28 mai”, a declarat prof. Oana Pentea. Evenimentul a ajuns la cea de-a IX-a ediție și va avea loc, în data de 28 mai în Piața Iancu Huniade. Aici puteți dona:

https://timotion.ro/scoala-gimnaziala-nr-2-laboratory2/

 

Comentarii

comentarii