Acasă Actualitate Lansare de carte, la UVT: Istoria presei din paginile de ziar și...

Lansare de carte, la UVT: Istoria presei din paginile de ziar și din interviuri cu cei care au trăit-o

DISTRIBUIȚI

Avem bucuria de a vă invita să participați la evenimentul lansării de carte care va avea loc joi, 16 mai 2024, începând de la ora 18, în amfiteatrul A01 (sediul principal UVT, V. Pârvan nr. 4), când va fi prezentată noua apariție editorială de la Editura Universității de Vest (EUV), din Colecția Medifort, cu titlul „Forum. Forum studențesc. Forumuri studențești. Presa studențească – o pepinieră pentru mass-media”, coordonator Ștefana Ciortea-Neamțiu. În cadrul evenimentului vor fi invitați să susțină intervenții Gheorghe Crișan, Lia Lucia Epure, Viorel Marineasa, Mihaela Stegărescu, dar și coordonatoarea volumului și reprezentanți ai editurii EUV.

Volumul reflectă un proiect de un semestru și cât un semestru: 25 de interviuri cu jurnaliști care au debutat în presa studențească timișoreană, realizate de 23 de studenți la Jurnalism. De asemenea, volumul propune și un curs altfel: Istoria presei din paginile de ziar și din interviuri cu cei care au trăit-o.

Prin acest volum se marchează și un moment aniversar, al împlinirii celor 55 de ani de la primul număr al Forum-ului și celor 50 de ani de la primul număr al Forum-ului studențesc.

Comentarii

comentarii