Acasă Actualitate Lansare editorială cu sală arhiplină, la Universitatea de Vest

Lansare editorială cu sală arhiplină, la Universitatea de Vest

DISTRIBUIȚI

prezentare_carteO carte tehnică la prima vedere, un punct de reper pentru studenţii timişoreni de la management şi comunicare… Volumul “Viziune modernă asupra noţiunilor de management, comunicare şi logistică în organizaţii” s-a bucurat de un mare succes miercuri, 8 aprilie, la Universitatea de Vest din Timişoara. Cartea scrisă de Liviu Marian Mocan, Lia Lucia Epure şi Camelia Mocan i-a fermecat mai mult pe studenţi decât pe specialişti. Tinerii care au citit acest volum s-au arătat încântaţi, la lansarea cărţii, de informaţiile extrem de valoroase pe care le cuprinde.
“Meritul deosebit al acestei cărţi este că deşi pare un volum ştiinţific, poate fi citit cu mare lejeritate. Este scris într-o manieră plăcută, altfel decât majoritatea cărţilor ştiinţifice, iar tema abordată este una de mare actualitate, acum în plină criză economică”, a spus profesorul universitar Crişu Dascălu, cel care a prezentat opera, care este rodul unui proiect european. Evenimentul de la Timişoara a fost moderat de prof. univ. Mariana Brandl-Gherga şi s-a bucurat şi de interesul rectorului UVT, Ioan Talpoş.
Acţiunea a fost organizată de Academia Română, filiala Timişoara, Comisia de Comunicare şi Jurnalism, Centrul de Presă şi Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării.

Comentarii

comentarii