Acasă Actualitate Lansarea Galei Excelenței Bănățene 2019: Timișoara, 30 de ani de Libertate și...

Lansarea Galei Excelenței Bănățene 2019: Timișoara, 30 de ani de Libertate și Lumină

685
DISTRIBUIȚI

Evenimentul de lansare a Galei Excelenței Bănățene 2019 – ediția comemorativă “Timișoara, 30 de ani de Libertate și Lumină” va avea loc la restaurantul Zaza, bv. Vasile Pârvan nr. 9, joi 31 octombrie, de la ora 19.30.

Dress code: Business casual.

”Prin această manifestare deschidem înscrierile pentru ediția 2019 a Galei Excelenței Bănățene. Sărbătorim lansarea ediției 2019 într-un cadru restrâns (laureați, comisii, parteneri, sponsori, jurnaliști și organizatori ai ediției precedente).

Este, totodată, un moment potrivit pentru a readuce mulțumiri și aprecieri publice partenerilor noștri de anul trecut și pentru a le înmâna certificatele de recunoștință”, este mesajul lui Adrian Bădescu & Anton Iuhasz & prof.univ.dr. Marilen Pirtea -DIGNUS SUSTENTOR EXCELLENTIAE.

Alături de reprezentanții mediului academic, partenerii cu statut de „Ambasadori ai Excelenței” vor putea face propuneri de candidați pentru ediția 2019, cu respectarea condițiilor de eligibilitate și respectarea libertății de analiză și decizie a comisiilor academice în desemnarea câștigătorilor.

Agenda evenimentelor 2019:

 31.10  – Deschiderea oficială (eveniment restrâns: laureați, comisii, parteneri, sponsori, jurnaliști și organizatori ai ediției precedente); 01.11-24.11 – înscrieri candidați, parteneri etc; 25.11-30.11 – Deliberarea comisiilor academice și desemnarea câștigătorilor (cu păstrarea confidențialității până la data evenimentului); 14.12 – Gala Excelenței Bănățene 2019, ediția comemorativă.  

Principalul obiectiv al Consiliului pentru Excelență Timișoara este crearea unei culturi a excelenței în Timișoara și zona de vest a României și de promovare a valorilor și culturii acestei zone, prin activități, proiecte și programe, cu derulare continuă, unul dintre acestea fiind Gala Excelenței Bănățene.

Evenimentul este organizat de Consiliul pentru Excelență Timișoara (reunind Academia Română filiala Timiș și cele patru universități de prestigiu din Timișoara: UVT, UPT, UMFT și USAMVT), împreună cu MLNR și Asociația Timisensis.

Comentarii

comentarii