Acasă Politica Laura Chindriș, cel mai activ consilier local din Timișoara, dată afară din...

Laura Chindriș, cel mai activ consilier local din Timișoara, dată afară din partid, pentru că… nu ar fi menționat numele partidului într-o postare pe Facebook

DISTRIBUIȚI

Conform unei informații primite „pe surse” de Ziua de Vest, Laura Chindriș, membră din partea ALDE în Consiliul Local Timișoara, este pe punctul de a fi dată afară din partid.

Motivul? Aceeași sursă ne-a spus că motivul supărării conducerii ALDE Timiș este că nu ar fi fost menționat, într-o postare pe Facebook, faptul că Laura Chindriș este membră a grupării. Este vorba despre o postare a lui Adrian Orza în care se arăta că aceasta a cusut 300 de măști de protecție pe care le-a donat serviciilor de Asistență Socială ale municipalității.

Contactată de Ziua de Vest, Laura Chindriș nu a dezmințit zvonul că urmează să fie dată afară din partid, dar nici nu ne-a precizat motivul pentru care conducerea ALDE ar putea lua această decizie. Consiliera locală spune că va da detalii în momentul în care partidul va anunța oficial decizia.

După oficializarea demiterii, Laura Chindriș ar urma să fie schimbată și din Consiliul Local. ALDE Timiș va putea să numească alt consilier local, cu aprobarea în maximum 48 de ore a prefectului de Timiș, Liliana Oneț.

Consiliera Laura Chindriș era o membră activă a Consiliului Local Timișoara, purtând, de multe ori alături de Adrian Orza, mai multe contre verbale cu primarul Nicolae Robu, în timpul ședințelor CLT.

Până în acest moment, nu am putut contacta conducerea ALDE Timiș pentru a comenta excluderea Laurei Chindriș din partid.

Comentarii

comentarii