Acasă Actualitate Laurette a divorţat de Ciprian Nistor. Cei doi se căsătoriseră la penitenciar

Laurette a divorţat de Ciprian Nistor. Cei doi se căsătoriseră la penitenciar

1903
DISTRIBUIȚI

La nici un an și jumătate după ce s-a căsătorit cu afaceristul Ciprian Nistor, Laurette Athindehou a divorțat.

Cei doi au oficiat cununia civilă la Penitenciarul Jilava, deoarece Ciprian Nistor este condamnat la închisoare pentru fraudă, în afacerea Radison Timișoara, scrie huff.ro.

După această căsătorie neașteptată, au început să apară și problemele, astfel că Ciprian Nistor a decis să se despartă de Laurette. A depus în luna decembrie actele de divorț și a motivat divorțul spunând că soția sa l-a înșelat. Mai mult decât atât, acesta a acuzat-o pe Laurette de prostituție.

„În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost.

Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoștință de rude și prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situația de fapt. Urmează să depun la dosarul cauzei Raportul întocmit de aceștia, imediat ce voi intra în posesia lui.

Comentarii

comentarii