Acasă Monden/Lifestyle Laurette în părăsește pe țeparul de la Radisson Timișoara

Laurette în părăsește pe țeparul de la Radisson Timișoara

2408
DISTRIBUIȚI

Laurette și Ciprian Nistor s-au căsătorit în urmă cu zece luni, iar acum au decis să se despartă, fără a dezvălui motivele.

“Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face faţă oricărei situaţii. În astfel de momente încetez să mă mai jelui şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, iar toate dificultăţile, dintr-o dată, nu mai par atât de semnificative. Întotdeauna adopt o atitudine pozitivă faţă de tot şi alung gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viaţă. Toate neplăcerile doar te întăresc.

Dumnezeu îţi trimite dificultăţi în viaţă, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi şi să fii persistent, dar doar dacă îi permiţi. Toate suferinţele din viaţă au un scop. Aminteşte-ţi planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii

Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite decât cele pe care le-am planificat, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învaţă să aştepţi în loc să plănuieşti ceva pentru propriul drum. Dumnezeu nu te va părăsi niciodată”, a scris Laurette.

Laurette s-a căsătorit, în secret, în urmă cu câteva luni, cu Ciprian Nistor, care se află în arest.

Comentarii

comentarii