Acasă Actualitate Legendara formație germană de hard rock Bonfire vine să concerteze la Timișoara...

Legendara formație germană de hard rock Bonfire vine să concerteze la Timișoara – video

DISTRIBUIȚI
Trupa germană de hard rock Bonfire va susține un concert extraordinar la Timișoara, în clubul M2 Venue, în 13 iunie 2024. Rockerii vor avea ocazia să asculte piese celebre precum “You make me feel”,” Give It a Try”,”The stroke”, sau ” Sleeping All Alone”. Bonfire vine la Timișoara în formula Hans Ziller, Ronnie Parkes, Frank Pane, Fabio Alessandrini și DYAN.
 
Prețul unui bilet normal este 120 de lei, însă există și două perioada de “earlybird” și “presale”, cu 80 respectiv 100 de lei.
 
Ultimul album al celor de la Bonfire, “Fistfull of fire”, a aprut în 2020. Este primul album scos alături de noul solist, Alexx Stahl, care s-a alăturat grupului german în 2018. 
 
 
 
“Sper deosebire de alți soliști din Bonfire, Alexx depune o energie incredibilă, uneori e nevoie să-l potolim, nu să-l motivăm. De la bun început suntem o formație de hard rock, dar nu a fost niciodată atât de clar ca în această perioadă. Trupe atât de vechi, ca Bonfire, sunt pe cale de dispariție. Dar noi încă mai avem multe de spus din punct de vedere muzical”, a spus Hans Ziller, liderul și fondatorul trupei Bonfire.
 
Numai puțin de 17 albume a scos trupa din 1986, de când evoluează cu numele de Bonfire. În perioada 1979-1985, grupul condus de Hans Ziller s-a numit Cacumen.

Comentarii

comentarii