Acasă Sport ”Leii din Banat” – pregătiți de atac în play-off-ul Diviziei A

”Leii din Banat” – pregătiți de atac în play-off-ul Diviziei A

601
DISTRIBUIȚI

Baschet Club Timișoara se pregătește pentru play-off-ul Diviziei A, unde, în primul din cele patru meciuri vor întâlni pe cei de la CSM București, meciurile 1 și 2 urmând a avea loc în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara. Alb-violeții vor încerca să câștige primele două partide, cu toate că cele două înfruntări sunt programate în două zile consecutive.

Bănățenii sunt nevoiți să treacă peste oboseala acumulată în cele peste 30 de partide jucate în acest sezon, pentru a putea pune mâna pe titlul de campioni, obiectiv pe care gruparea timișoreană îl vrea îndeplinit, după ratarea in-extremis a Cupei României.

Adversara timișorenilor, CSM București, a terminat sezonul regulat pe poziția a VII-a, însă acest lucru nu îi face decât să fie mai precauți pe jucătorii conduși de Pedrag Badnjarevic, mai ales că, în înfruntările directe din campionat, bănățenii au avut meciuri destul de grele cu echipa din capitală.

Chiar dacă au anunțat că vor veni la Timișoara fără două piese de bază, Căruțașu și McKenzie, timișorenii se pregătesc în mod normal, ca și când cei doi baschetbaliști vor fi prezenți pe parchet. Echipa timișoreană are foarte mari șanse de a trece în turul următor al turneului final, mai les că Bogdan Popescu, venit la Timișoara în acest sezon, a fost desemnat cel mai bun baschetbalist din Divizia A.

Meciurile 1 și 2 dintre BC Timișoara și CSM București vor avea loc miercuri și joi, în ”Sala Constantin Jude” din Timișoara, iar partidele 3 și 4 se vor juca pe 18 și 19 aprilie la București.

Comentarii

comentarii