Acasă Sport Leii din Banat se deplasează la Voluntari pentru meciul Ligii Naționale masculine...

Leii din Banat se deplasează la Voluntari pentru meciul Ligii Naționale masculine de baschet

DISTRIBUIȚI

Leii din Banat se deplasează la Voluntari pentru meciul din etapa a IV-a a Ligii Naționale masculine de baschet, Conferința B. Partida cu deținătoarea Cupei României se dispută sâmbătă, 22 octombrie, ora 19.00, la sala Gabriela Szabo.

Alb-violeții vin după o altă confruntare cu o reprezentantă a României în FIBA Europe Cup, victoria cu CSM Oradea (77-73). De altfel, ilfovenii au jucat chiar aseară în etapa a II-a a întrecerii continentale, în care au învins formația suedeză Norrkoping, cu 75-60, la Ploiești.

Echipa noastră are procentaj 100% în meciurile din acest sezon, cu opt succese în opt partide, trei în Alpe Adria Cup, trei în campionat, două în Liga Națională.

„Pentru noi toate meciurile sunt importante și dificile. Bineînțeles, CSO Voluntari se înscrie în grupul formațiilor grele din campionatul românesc, echipă care în ultimele două sezoane a cucerit două trofee și a jucat finala Ligii Naționale și echipă angrenată în cupele europene. Noi, însă, trebuie să mergem acolo pentru a juca un baschet cât se poate de bun, de calitativ și să fructificăm la maximum șansele pe care le avem”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

În ierarhia Conferinței B, Timișoara este prima, cu 6 puncte, iar CSO Voluntari se află pe locul al cincilea, cu 3 puncte. CSO are o victorie, o înfrângere și o etapă liberă (runda a treia).

 

 

Comentarii

comentarii