Acasă Sport Leii din Banat vor juca sâmbătă, la Constanța, și miercuri, la Dąbrowa Górnicza ...

Leii din Banat vor juca sâmbătă, la Constanța, și miercuri, la Dąbrowa Górnicza  Polonia

DISTRIBUIȚI

Leii din Banat vor juca următoarele două meciuri foarte departe de casă. Primul va avea loc sâmbătă, la Constanța, în Liga Națională, iar al doilea miercuri, 25 ianuarie, la Dąbrowa Górnicza  (Polonia), în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup. Între aceste partide, baschetbaliștii noștri nu vor reveni la Timișoara.

Jocul cu CSM Athletic Constanța (sâmbătă, ora 18.30) va conta pentru etapa a XVII-a (penultima) a primei faze din Liga Națională – Conferința B. Partida va avea o încărcătură specială, după ce la meciul tur conducerea echipei dobrogene a adus acuzații false publicului din Timișoara, referitoare la un așa-zis incident care l-a vizat pe jucătorul Egidijus Mockevicius și apoi a orchestrat o adevărată vâltoare în mediul online.

„Sunt convins că meciul de la Constanța nu se va desfășura în condiții obiective, ce țin numai de baschet. Știe toată țara ostilitatea conducerii echipei din Constanța față de formația noastră. La fel de bine, știm că echipa din Constanța nu mai are voie să facă niciun pas greșit dacă vrea intrarea în Top 10, iar după investiția făcută în vara anului trecut un eșec ar fi foarte greu de explicat”, a spus Dragan Petricevic.

În tur, echipa viola s-a impus cu 88-83, după prelungiri, meciul în care Adam Mirkovic a suferit o accidentare severă.  Timișoara are o linie de clasament cu 9/5, în vreme ce Constanța a acumulat 7/6.

 

Comentarii

comentarii