Acasă Politica Liberalii comentează lansarea competiției interne a candidaților la PSD Timiș: ”Simonis se...

Liberalii comentează lansarea competiției interne a candidaților la PSD Timiș: ”Simonis se teme de o înfrângere evidentă”

DISTRIBUIȚI

La doar o zi după ce PSD Timiș a lansat o competiție internă pentru stabilirea candidaților la șefia CJ Timiș și la postul de primar a Timișoarei, liberalii timișeni au și analizat această operațiune. Concluzia liberală: ”o scenetă mediocră dintr-un film de comedie de categoria B”.

O asemenea lansate a unei lungi liste de candidați posibili este doar o sustragere a liderului PSD Timiș, Alfred Simonis, de la desemnarea sa ca și candidat la președinția CJT, trasată de liderul partidului, Marcel Ciolacu, spun liberalii.

”Simonis a anunțat o întreagă listă de candidați, încercând astfel să se sustragă de la misiunea pe care a primit-o de la șeful PSD, Marcel Ciolacu, aceea de a candida la Consiliul Județean Timiș. Simonis se teme de înfrângerea evidentă care îl așteaptă și caută tot felul de ieșiri pentru a se salva de la această candidatură. Găselnița sa este un sondaj de opinie pe care doar el îl va vedea și din care va rezulta că este mult mai util la București decât acasă. Minciuna și înșelătoriile politice nu sunt noțiuni noi pentru liderii PSD care, mai nou, au ajuns să își bată joc și de proprii lor membri. PSD-iștii ne demonstrează încă o dată că nu s-au schimbat și că apucăturile moștenite de la mentorii lor comuniști sunt încă funcționale, ba chiar mai mult, lupii tineri din PSD le-au rafinat și le-au făcut mai perverse”, este analiza lansată de cei de la PNL Timiș.

Liberalii știu deja că se va avea loc o campanie electorală… ”murdară”. PNL nu va lua parte la un astfel de scenariu, anunță aceștia. Ei nu uită să pună la punct și cel de-al doilea adversar cu șanse la alegeri, USR, pus din nou în același coș cu PSD.

”Știm că se pregătește o campanie murdară plină de minciuni și calomnii care se vor revărasa asupra candidaților PNL deoarece programul PSD are un singur punct: atacurile suburbane la adresa contracandiților. PNL Timiș nu se va implica într-o astfel de campanie. Vom continua să facem ceea ce facem de zeci de ani, ce au făcut și fondatorii singurului partid liberal din țara noastră, vom promova valorile de dreapta și ne vom concentra pe slujirea cetățenilor în pozițiile din administrația publică în care vom fi trimiși prin vot să îi reprezentăm. Din păcate, am rămas printre puținii oameni politici care fac aceste lucruri, foștii noștri parteneri din USR căzând în capcana urii întinsă de PSD. Colaborarea extrem de toxică și nefirească se bazează exclusiv pe dorința lor de a rămâne cu orice preț la putere. Noua alianță locală PSD-USR seamănă tot mai mult cu o organizație ocultă care își dorește să controleze administrația locală departe de ochii și urechile cetățenilor din Timișoara și din Timiș”, mai anunță PNL.

Deși liderul PSD anunța că în toate sondajele partidul stă excelent, liberalii îi contrazic. Ei spun că Nicolae Robu și Alin Nica bat totul în sondaje.

”Studiile sociologice realizate atât de PNL, cât și de celelalte partide arată însă că alianța nefirească PSD-USR nu are nicio șansă, nici în Timișoara și nici în județ, ceea ce demonstrează că timișorenii și timișenii rămân atașați valorilor autentice, adevărului și dreptății. Din toate cercetările sociologice rezultă clar că atât Nicolae Robu la Primăria Timișoara, cât și Alin Nica la Consiliul Județean vor obține cele mai multe voturi astfel încât, după 30 de ani, Timișoara va avea în sfârșit o administrație coerentă, liberală, în folosul cetățenilor, atât la Primărie cât și la Consiliul Județean”; încheie PNL Timiș.

Comentarii

comentarii