Acasă Politica Liberalii lugojeni şi-au anunţat disponibilitatea de a demisiona din consiliul local

Liberalii lugojeni şi-au anunţat disponibilitatea de a demisiona din consiliul local

359
DISTRIBUIȚI

„Vom înainta Biroului Politic Central al PNL propunerea ca toţi aleşii locali liberali să-şi dea demisia din funcţiile deţinute”, a anunţat Ioan Ambruş, preşedintele PNL Lugoj
Pentru a forţa organizarea de alegeri anticipate, liberalii lugojeni sunt hotărâţi să renunţe la mandatele obţinute şi să demisioneze din Consiliul Local Lugoj. Preşedintele PNL Lugoj, Ioan Ambruş, care ocupă în prezent şi funcţia de viceprimar al municipiului de pe Timiş, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va propune conducerii naţionale a Partidului Naţional Liberal ca, în cazul în care reprezentanţii PNL vor părăsi Parlamentul României, să demisioneze din funcţii şi toţi aleşii locali ai partidului condus de Crin Antonescu. „Probabil că joi vom avea o şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PNL Timiş, în care organizaţia PNL Lugoj va înainta o propunere domnului Nicolae Robu pentru a fi transmisă mai departe preşedintelui Crin Antonescu. Noi dorim ca, dacă la nivel central se stabileşte de comun acord ca deputaţii şi senatorii să-şi dea demisia din funcţiile deţinute, acest lucru să se extindă şi asupra tuturor aleşilor locali ai Partidului Naţional Liberal. Dacă se acceptă ideea noastră, acest lucru ar însemna ca toţi primarii, viceprimarii şi consilierii locali liberali să-şi dea demisia din funcţii. În situaţia în care se porneşte o acţiune la nivel de ţară de către PNL, noi, aleşii locali din Lugoj, avem această disponibilitate de a ne da demisia”, a declarat preşedintele PNL Lugoj, Ioan Ambruş, menţionând că, doar astfel există posibilitatea ca unele instituţii să rămână nefuncţionale şi se poate face un blocaj eficient la nivel de ţară.

Liberalii lugojeni vor protesta… la Timişoara

Liderul liberalilor lugojeni a mai anunţat că sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 15, Uniunea Social Liberală va organiza un mare miting de protest împotriva Puterii, la Timişoara. La această acţiune de protest, care se va desfăşura în Piaţa unirii, organizaţia PNL Lugoj va fi reprezentată de 200 de persoane. „Va fi un protest politic la care mizăm pe prezenţa a circa 5.000 de persoane. Acţiunea de protest va avea trei obiective clare: cele două demisii, a preşedintelui şi a primului ministru, şi organizarea de alegeri anticipate”, a declarat Ioan Ambruş.

Comentarii

comentarii