Acasă Administraţie Liberalul Flavius Nicoară nu mai este şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia...

Liberalul Flavius Nicoară nu mai este şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor – Vest

679
DISTRIBUIȚI

nicoara

EXCLUSIV

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, anunţa miercuri că urmează schimbări de şefi în instituţiile deconcentrate din Timiş. Printre instituţiile menţionate se număra şi Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor.

Situaţia de aici este însă deja „rezolvată”. Liberalul Flavius Nicoară a părăsit funcţia de comisar-şef încă de la 1 iulie. În locul acestuia a fost numit interimar Gheorghe Iancu, comisarul-şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad.

„Atâta timp cât am fost acolo, nu am făcut politica PNL, ci mi-am văzut de profesie şi de tot ceea ce trebuia să fac conform fişei postului. PNL nu a pierdut nimic. Am plecat din cauza unor probleme personale, care nu au nicio legătură nici cu PNL, nici cu PSD. N-a fost nicio presiune pe mine. Nu mi-am dat demisia, am plecat prin transfer. Sunt funcţionar public de 15 ani şi am plecat prin transfer la o altă instituţie publică. Sunt suspendat 3 ani de zile din cauza unor probleme personale”, a declarat Nicoară, pentru ZIUA de Vest.

Joi dimineaţa, la Timişoara au avut loc percheziţii la sediul clinicii SelfMed, condusă de Diana Nicoară, soţia lui Flavius Nicoară.

Comentarii

comentarii