Acasă Actualitate Liberalul Ioan Nasleu, fostul consilier al lui Nicolae Robu, atac antisemit la...

Liberalul Ioan Nasleu, fostul consilier al lui Nicolae Robu, atac antisemit la Iohannis și Fritz: „De ce toți învingătorii au nume de evrei? Îmi e dor de traci”

1501
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ioan Nasleu, fost senator PRM, fost consilier personal al fostului primar Nicolae Robu, acum director la societatea Piețe SA în cadrul Primăriei Timișoara, a avut o nouă izbucnire nervoasă pe contul său de Facebook după validarea mandatului lui Dominic Fritz, potrivit pressalert.ro.

Pe contul său de Facebook, Nasleu îi atacă pe cei din USR, pe primarul ales Dominic Fritz și pe președintele Klaus Iohannis.

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89… ”, a scris cel devenit celebru pentru chefurile sale cu interlopii.

Nasleu s-a întrebat „De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni?  Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”.

Ionuț Nasleu îi cataloghează pe cei care-l susțin pe primarul ales Dominic Fritz ca fiind „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți”.

Comentarii

comentarii