Acasă Administraţie Licitaţia pentru Maternitatea Spitalului Judeţean Timişoara a fost republicată pe SEAP

Licitaţia pentru Maternitatea Spitalului Judeţean Timişoara a fost republicată pe SEAP

DISTRIBUIȚI

Cei de la Consiliul Judeţean Timiş nu stau pe gânduri şi au lansat din nou licitaţia pentru stabilirea constructorului viitoarei maternităţi pe care vrea să o ridice cu fonduri europene lângă Spitalul Judeţean. Anunţul a fost deja publicat în Sistemul Electronic de Licitaţii Publice. Vă reamintim că prima licitaţie a fost anulată pentru că singura ofertă depusă nu erai conformă cu cerinţele licitaţiei, din cauza documentaţiei incomplete.

Oferta lansată era depusă de o asociere de firme formată din SC Hospital Technical Solutions SRL – SC Tehnodomus SRL – SC Sfera Con SRL – SC Tehnoplus Medical SRL – SC Projectmak SRL.

Conform documentaţiei de pe SEAP suma oferită este de 47,05 milioane de lei. Data limită de depunere a ofertelor este 24 martie.

Finanţarea investiţiei este asigurată prin fonduri europene, prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Ungaria. Noua maternitate va funcţiona în cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, partenerul în „oglindă” fiind Universitatea din Szeged. Suma totală obţinută este de 13,5 milioane euro, 12 milioane revenind părţii române.

Comentarii

comentarii