Acasă Politica Liderul Pro România e pozitiv: La alegeri vom avea un vot cu...

Liderul Pro România e pozitiv: La alegeri vom avea un vot cu două cifre

1146
DISTRIBUIȚI

Alegerile europarlamentare vor aduce pentru cei de la Pro România un vot de două cifre pentru partid. Victor Ponta este sigur de succesul formaţiunii sale şi spune că niciunul dintre liderii acesteia nu va merge înapoi la PSD, chiar dacă Liviu Dragnea pleacă de la conducerea social-democraţilor.

Un vot la un asemenea nivel este ceva extraordinar, având în vedere că în urmă cu câteva luni formaţiunea politică nu avea niciun fel de structuri de organizare teritoriale. „Sunt sigur pe 26 mai vom obţine un vot cu două cifre. Vor fi două categorii de alegători de la care vom primi voturi. Prima, sunt cei carte votau cu ALDE şi PSD. Cea de a doua categorie va fi reprezentată de cei care mi-au spus foarte des astfel: suntem multumiti de ce ai făcut, dar esti PSD-ist, iar noi nu votăm acest partid. Noi cei din Pro România nu ne intoarcem la PSD, chiar dacă pleacă Dragnea”, a declarat Ponta, vineri la Timişoara.

Corina Creţu spune că înfiinţarea Pro România i-a oferit posibilitatea să continue în politică. De asemenea, a cerut locuitorilor din vestul României să se prezinte în număr cât  mai mare la vot: „Mă bucur că Victor Ponta a creat această alternativă. Eu eram sigură că nu voi mai face politică, nu puteam să mai merg în continuare cu aceşti oamen.i (n.r. PSD). Dar iată că putem merge mai departe. Aceste alegeri nu sunt ca oricare altele, este vorba de apărarea parcursului european al României. Cei de aici (n.r. Banat), care cunosc cum e în vestul Europei, ar trebui să aibă un interes mai mare pentru vot. Mă ingrijorează limbajul antieuropean folosit în ultima perioadă, care poate duce la o situaţie care ne aruncă cu 30 de ani înapoi”, a declarat, la Timişoara, Corina Creţu.

Comentarii

comentarii