Acasă Actualitate Liliana Oneţ a fost „unsă” subprefect de Timiş de ministrul Victor Paul...

Liliana Oneţ a fost „unsă” subprefect de Timiş de ministrul Victor Paul Dobre

DISTRIBUIȚI

În sfârşit, după trei zile în care nu a fost nimeni la conducerea Prefecturii Timiş, instituţia are subprefect. Victor Paul Dobre, ministru delegat pentru Administraţie, a venit marţi la Timişoara pentru a o învesti pe Liliana Oneţ în funcţia de subprefect al judeţului Timiş.

Aceasta a depus jurământul în faţa majorităţii conducătorilor prefecturii de-a lungul timpului, deoarece în acelaşi timp se celebra şi Ziua Prefecturii. Ziua Prefecturii cu un subprefect la conducere tocmai învestit şi cu viitorul prefect – în persoana lui Eugen Dogariu – care aşteaptă să fie numit.

 

Fostul prefect de Timiş, Mircea Băcală, şi fostul subprefect, Zoltan Marossy, şi-au luat la revedere de la aceste funcţii, fiindu-le citită decizia de eliberare din funcţie. „Îi mulţumesc domnului subprefect pentru sprijinul pe care mi l-a acrodat şi tuturor colaboratorilor”, a spus fostul prefect Mircea Băcală.

Liliana Oneţ: „Derularea alegerilor în cele mai bune condiţii – aceasta este prioritatea mea”

„Mulţumesc guvernului care m-a investit în această funcţie, acordându-mi încredere. Este onorantă şi nu este o demnitate uşoară. Mulţumesc celor care au crezut în mine. Peste puţin timp ne aşteaptă alegerile locale, vă asigur că în procesul de organizare vom aplica legea. Vom lucra în echipă şi vom crea cetăţeanului siguranţa unui vot în condiţiile legii. Derularea alegerilor în cele mai bune condiţii – aceasta este prioritatea mea”, a spus proaspătul subprefect Liliana Oneţ.

Liliana Oneţ a fost angajată la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, la nivel naţional, ca director de cabinet. A fost şi director de cabinet la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. „Mă bucur să revin la Timişoara şi să întâlnesc vechi prieteni, să revăd colegi deputaţi şi toţi cei cu care de-a lungul timpului am colaborat. Până la numirea şi instalarea domnului prefect, doamna subprefect va asigura comanda. Sunt convins că şi instituţiile, ca şi toţi cei responsabili, vor respecta şi regulile şi statutele şi legile”, a spus Victor Paul Dobre, la Timişoara.

Fostul prefect, Mircea Băcală, îşi va relua deocamdată funcţia de consilier în cadrul Serviciului Integrare Europeană din Consiliul Judeţean Timiş, în timp ce Zoltan Marossy va deveni, cel mai probabil, inspector guvernamental, funcţie în care s-a mai aflat înainte de a deveni pentru a doua oară subprefect.

Comentarii

comentarii