Acasă Actualitate Lions Timișoara. Daruri și concert de colinde, pentru seniorii singuri din Ciacova

Lions Timișoara. Daruri și concert de colinde, pentru seniorii singuri din Ciacova

DISTRIBUIȚI

În ajunul sărbătorilor de iarnă Clubul Lions Timişoara, continuă frumoasă tradiție de a aduce bucurie persoanelor singure, fără rude sau uitate, de la căminele de bătrâni din Ciacova.

În acest an, leii vor organiza un concert de colinde și vor pregăti pachete pentru fiecare dintre persoanele aflate în centrele din orașul Ciacova: Centru pentru persoane suferinde de maladia Alzheimer, Centrul de îngrijire și asistență Ciacova și Organizația “Caritas” Ciacova condusă de părintele Kobor Gyorgy.

Toate persoanele vor primi pachete cu alimente, dulciuri și fructe, iar un cor de colindători le va alina sufletele de sărbători. Este un cadou mic care însă produce o mare bucurie, bucuria că acești oameni nu au fost uitaţi de tot.

Clubul Lions Timişoara este o organizaţie apolitică, non-profit, a cărei existenţă este pusă în slujba comunităţii din care face parte. Activităţile sale urmăresc sprijinirea categoriilor defavorizate, susţinerea educaţiei școlare și extraşcolare a tinerilor, stimularea activităţilor socio-culturale şi dezvoltarea societăţii civile în România. ”Vă invităm să vă alăturaţi echipei de voluntari pentru a realiza impreună proiecte de impact în întreaga Românie!”, este mesajul lui Egyed Gabriel, președintele Clubului Lions Timișoara.

 

Comentarii

comentarii