Acasă Politica Lista de şefi de „deconcentraţi” liberali se mai discută, inclusiv cu primarii...

Lista de şefi de „deconcentraţi” liberali se mai discută, inclusiv cu primarii rebeli din Timiș

751
DISTRIBUIȚI

Primarii rebeli de la PNL Timiş nu sunt de acord cu toate (auto)propunerile lansate pentru listele cu viitori şefi de deconcentrate din judeţ, spune Nicolae Robu, şeful filialei. El spune că a purtat discuţii pozitive cu aceştia, miercuri, în aşa numitul For al Primarilor. Lista cu persoane care ar urma să fie plasate pe posturi există, dar nu a fost deocamdată folosită, spune şeful PNL Timiş

„Noi am avut o discutie cu Biroul Politic Judeţean pe lista de aspiranţi la diverse poziţii, unde posturile se ocupă, pe lege, prin numire şi nu cu concurs. Aceiaşi discuţie am avut-o şi la forul primarilor. Am avut lista persoanelor care pot ajunge pe aceste funcţii. Iar la unele posturi au fost obiecţii din partea primarilor. Noi nu am numit pe nimeni director de atunci. Mai aşteptăm, poate mai vin solicitări, pentru fiecare decidem când e cazul, ne consultăm.

Cum pentru unii meritocraţi va fi mai dificil să acceadă pe locurile de şefi dorite, actualii ocupanţi fiind acolo prin concurs, Nicolae Robu spune că asta nu e o problemă, pentru că nimeni nu e pe viaţă pe acel scaun.

„Niciun post nu e ocupat pe veşnicie. Avem lista de aspiranţi. Unde e vorba de susţinere interimară. Dacă e concurs, atunci numirea va fi prin concurs”, a mai subliniat primarul.

Comentarii

comentarii