Acasă Administraţie Localități cu presiune scăzută la apă sau cu apa întreruptă, de luni,...

Localități cu presiune scăzută la apă sau cu apa întreruptă, de luni, în mai multe localități din Timiș

1385
DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că, în intervalul 02.11.2020 –05.11.2020,  între orele 8.00 – 15.00, se vor face lucrări de spălare cu apă și aer, în localitatea Giarmata, după următorul program:

Luni, 02.11.2020, lucrări de spălare a rețelei de distribuție pe strada Ardealul.

Marți, 03.11.2020, lucrări de spălare a rețelei de distribuție pe strada Victoriei.

Miercuri, 04.11.2020, respectiv joi, 05.11.2020, verificări pe rețeaua de distribuție.

Pe tronsoanele de conductă  pe care este programată spălarea, apa va fi tulbure, iar pe celelalte alimentarea cu apă va fi întreruptă. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure.

Aquatim anunță că, luni, 02.11.2020, între orele 8-15, presiunea va fi scăzută în Ghiroda, pe străzile Vălișoara, Bobâlna, între Ismail și Vălișoara, Țițeica, Flacăra, Luncani, N.Ursu, Ismail, Amado, Obreja, Mogoșoaia.

În vederea contorizării zonei, se va lucra pe rețeaua de apă potabilă, pe străzile Canal Bega – Albăstrelelor. Lucrările sunt aferente unei investiții a companiei Aquatim.

Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Primăria Moșnița continuă lucrările, 2 și 3 noiembrie/Apă oprită între orele 9-14

Primăria Moșnița a transmis Aquatim o nouă solicitare de întrerupere a apei, pentru data de 2 noiembrie, în vederea continuării lucrărilor de conectare a unei noi gospodării de apă la rețea.

Investiția este a Primăriei Moșnița și este menită să asigure o presiune și un debit corespunzătoare pentru locuitorii zonei aflată în continuă dezvoltare.

Astfel, luni, 2 noiembrie, respectiv marți, 3 noiembrie, între orele 9-14, apa va fi sistată în Moșnița Nouă, pe următoarele străzi: Berlin, Doamnei, Monica, Păcii, Liniștei, Arlechino, Zimand, Călimani, Ciucaș, Fecioarei, Bucegi, Carpați, Bâlea, Primăriei, Dumitru Cristea, Vășiug, Surduc, Vidraru, Sânziana. 

De asemenea nu vor avea apă următoarele societăți comerciale: LIDL, PENNY, VALERY, ANINOASA.

În zona de locuit, situată între drumul judetean DJ 592 și Drumul Boilor (Moșnița Nouă), cât și în întreaga localitate Moșnița Veche, în acest interval de timp, presiunea va fi scăzută.         

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei complet -este mesajul Aquatim.

Comentarii

comentarii