Acasă Actualitate Localitățile Deta, Opatița, Giarmata Vii și zona Aeroport din Timișoara, fără gaze...

Localitățile Deta, Opatița, Giarmata Vii și zona Aeroport din Timișoara, fără gaze naturale

DISTRIBUIȚI

Compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, marți, 19 iulie, precum și miercuri, 20 iulie, în localitățile Deta și Opatița, respectiv în satul Giarmata Vii și zona Aeroport din Timișoara. Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz.

Astfel, marți, 19 iulie, în intervalul orar 8:00-19:00, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în localitățile Deta și Opatița, județul Timiș, iar miercuri, 20 iulie, în același interval orar, în localitatea Giarmata Vii și zona Aeroport din Timișoara.

 Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Comentarii

comentarii