Acasă Actualitate Locul I și două mențiuni pentru UAV, la Iași

Locul I și două mențiuni pentru UAV, la Iași

DISTRIBUIȚI

Trei studente ale programului muzică (anul I) din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale a UAV au participat la Concursul Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART, ediția a III-a, organizat de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și au câștigat un loc I și două mențiuni. Echipa a fost coordonată de prof. univ. dr. habil. Veronica Laura Demenescu și a fost formată din Cristina Mihaela Savu, care a obținut premiul I la categoria „Planuri de afaceri” și studentele Daiana Matirel și Florina Lupulescu, care au obținut mențiuni la categoria „Managementul proiectelor”.

Concursul S-M-ART, ediția a III-a și conferința „Cum să navighezi în lumea muzicii” s-au desfășurat în perioada 24-25 mai, sub coordonarea lector univ. dr. Florin Gheorghe Luchian, ca parte a proiectului FDI „Studenții de azi, antreprenorii de mâine”.

În cadrul etapei naționale a concursului au fost înscrise 27 de proiecte la categoriile: managementul carierei, managementul proiectelor, dosare de sponsorizare și fundrasing și planuri de afaceri.

Au participat studenți de la Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea Națională de Muzică București, Universitatea din Oradea, Universitatea de Arte Târgu-Mureș, Universitatea „Valahia” Târgoviște, Universitatea „Transilvania” Brașov și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași.

Juriul concursului a fost alcătuit din cadre didactice universitare specializate în Managementul Cultural: prof. univ. dr. habil. Veronica Laura Demenescu – Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, conf. univ. dr. habil. Oana Balan-Budoiu – Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, CDA. dr. Monica Isăcescu-Lup – Universitatea Națională de Muzică București, conf. univ. dr. Ariadna Zenaida Mircescu – Universitatea din Oradea, lector univ. dr. Ioana Baalbaki – Universitatea de Arte Târgu-Mureș, lector univ. dr. Felix Constantin Goldbach – Universitatea „Valahia” Târgoviște, dr. Ec. Emilia Giol Universitatea „Transilvania” Brașov și lector univ. dr. Florin Gheorghe Luchian – Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași.

Au fost acordate: Marele Premiu, 3 premii I, 4 premii II, 6 premii III și 11 mențiuni.

 

Comentarii

comentarii