Acasă Actualitate Locuri de joacă igienizate şi înnoite în zona Silistra – ...

Locuri de joacă igienizate şi înnoite în zona Silistra – Foto

535
DISTRIBUIȚI

Copiii din zona străzii Silistra (Calea Lipovei) din Timişoara se vor putea bucura de locuri de joacă atrăgătoare, curate şi înnoite din această primăvară.

ROGERA a reamenajat complet locul de distracţii pentru micuţi, dar a efectuat şi îngrădirea locaţiei pentru a putea a fi închisă pe timp de noapte. De asemenea, au fost demontate toate echipamentele vechi, fiind păstrate doar echipamentele conforme. Pe lângă acestea au fost montate alte echipamente noi, toată suprafaţa de joacă a fost refăcută cu pavaj şi tartan în zonele de siguranţă ale echipamentelor. Mobilierul urban a fost complet înlocuit şi au fost montate 19 bănci şi 19 de coşuri de gunoi.

Spaţiul verde a fost gazonat şi au fost plantaţi arbori şi arbuşti.

Pentru un mediu sănătos şi aer proaspăt, cu umbră bogată vara, au fost plantaţi arbori ornamentali pe mai multe străzi, în completarea aliniamentelor vechi şi au fost înfiinţate aliniamente noi. Au fost plantaţi arbori din speciile: tei, castan, mesteacăn, salcâm globos, catalpa globoasă, cireş japonez, scorus de munte, paltin de munte, măr ornamental, păr ornamental.

Comentarii

comentarii