Acasă Economic Locuri de muncă disponibile în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia

Locuri de muncă disponibile în Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia

DISTRIBUIȚI

muncitori sSalariile pot ajunge şi la 84.000 de euro anual

Germania, Belgia, Norvegia şi Polonia au disponibile locuri de muncă accesibile şi cetăţenilor români, salariile oferite putând ajunge şi la 84.000 de euro anual, potrivit reţelei europene de ocupare, Eures.

În Belgia, este vacant un post de expert senior şofer inteligent şi sisteme de trafic, responsabil tehnic în mai multe proiecte de cercetare orientate spre client în industrie, în domeniul vehiculelor ecologice şi eficiente energetic (CEEV). Orice candidat trebuie să aibă expertiză tehnică în sisteme mecatronice de putere (mare) la vehicule şi în aplicarea lor şi trebuie să vorbească engleza. Salariul oferit variază între 45.000 şi 60.000 de euro brut pe an. Angajatorul precizează că oferă şi un pachet de alte beneficii, contractul urmând să fie full-time şi cu durată permanentă. Aceeaşi companie belgiană angajează un expert curăţare şi eficienţă energetică a vehiculelor, pentru acelaşi pachet salarial.
În Norvegia, este disponibil un post de inginer structural la o companie internaţională de energie, cu o experienţă de peste 40 de ani în producţia de petrol şi gaze naturale pe platoul continental norvegian. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare tehnice (licenţă/master/doctorat), experienţă relevantă de minimum şapte ani, de preferat în proiecte off-shore, cunoaştere aprofundată în analiza şi proiectarea structurală, cunoaşterea reglementărilor şi standardelor relevante, abilităţi excelente de comunicare scrisă şi orală, spirit comercial şi perspectiva lanţului valoric, etică şi integritate personală, interes pentru lucru într-un mediu internaţional, capacitate de înţelegere şi de gestionare a riscurilor. Pentru ocuparea acestui post se mai cer bune cunoştinţe de limbă engleză sau o altă limbă scandinavă. Salariul oferit este între 64.000 şi 84.000 euro brut pe an, plus bonusuri şi asigurări (inclusiv de pensie). Contractul este pe perioadă nedeterminată.
În Polonia, sunt disponibile patru posturi de analist AR, responsabil cu prelucrarea în timp util şi corectă a activităţilor din departamentul de angajare. “Se cere experienţă în relaţii cu clienţii (PR), contabilitate sau/şi SAP constituie avantaj; mare atenţie la detalii şi abilităţi analitice; abilitatea de a construi şi de a gestiona o relaţie excelentă cu clientul; dorinţa de a călători în străinătate pentru tranziţie; capacitatea de a lucra cu termen limită şi sub presiune”, precizează angajatorul. Candidaţii trebuie să vorbească la nivel minim B2 limba engleză, precum şi una dintre limbile română, ungară sau cehă, la acelaşi nivel. Salariul oferit variază între 3.500-4.800 zloţi polonezi brut/lună.
În Germania, sunt vacante 10 posturi de manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet, la un hotel cu 588 de camere şi apartamente, 25 de săli de conferinţe şi trei restaurante cu specific internaţional. Se cere calificare şi experienţă profesională ca manager de hotel/restaurant a la carte/personal serviciu banchet, flexibilitate şi fiabilitate, precum şi un aspect îngrijit şi bune maniere. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă bune cunoştinţe de limba germană şi engleză. Activitatea va începe la 1 octombrie, pe o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este de 40 ore pe săptămână, se va lucra şi în weekend şi de sărbătorile legale, iar salariul nu este specificat.

Comentarii

comentarii