Acasă Actualitate Locuitorii din Giroc se opun descărcării de pe autostradă pe strada Trandafirilor...

Locuitorii din Giroc se opun descărcării de pe autostradă pe strada Trandafirilor și propun soluția alternativă avizată de Primăria Giroc. Semnează petiția!

DISTRIBUIȚI
aerial photography of concrete cross road

Locuitorii din Giroc au lansat o petiție ce are ca scop opunerea fermă față de alegerea soluției de realizare a nodului rutier de descărcare de pe viitoarea autostradă Timișoara-Moravița pe strada Trandafirilor. În schimb, ei propun soluția alternativă avizată de Primăria Giroc și consideră că aceasta ar aduce mai multe beneficii comunității.

De ce se opun acestei soluții? Există numeroase efecte negative asupra vieții locale pe care le consideră inacceptabile. În primul rând, aglomerarea traficului în comună, care deja este intens în orele de vârf, ar deveni și mai gravă. Acest lucru ar perturba liniștea și ar crește nivelul de poluare, afectând astfel calitatea vieții locuitorilor. În plus, traseul ales ar avea un impact negativ asupra drumului principal din comună, care ar fi suprasolicitat și ar suferi deteriorări rapide, impunând costuri ridicate de întreținere.

Primăria Giroc a propus o soluție alternativă prin avizul emis anul trecut, care presupune proiectarea nodului de descărcare la intersecția cu drumul din Urseni (DJ 595D). Această soluție ar fi mult mai avantajoasă pentru comunitatea, deoarece ar evita aglomerația din centrul comunei și ar reduce impactul asupra calității vieții locuitorilor.

Prin intermediul acestei petiții, se solicită autorităților competente să ia în considerare această soluție alternativă și să colaboreze cu Primăria Giroc pentru a găsi cea mai bună soluție pentru întreaga comunitate.

Semnează petiția aici: https://www.petitieonline.com/nu_descrcrii_de_pe_autostrad_pe_strada_trandafirilor_din_giroc

Atenție! Este important să confirmați email-ul primit după vot, Verificați inclusiv în spam.

Distribuiți mai departe pentru a aduna cât mai multe semnături!

Comentarii

comentarii