Acasă Administraţie ”Lovitură” pentru amatorii de înot

”Lovitură” pentru amatorii de înot

459
DISTRIBUIȚI

Piscina olimpică din Reșița se închide în mijlocul sezonului estival

Cu toate că vara de obicei sunt asaltate ștrandurile, piscina olimpică a Complexului Municipal de Sport și Sănătate din Reșița reprezintă o atracție perpetuă a amatorilor de înot, fie ei profesioniști sau amatori.

Numai că, pe perioada lunii august a acestei veri, iubitorii de înot pot să-și ia adio de la bazinul de înot reșițean, pentru că municipalitatea o va închide.

Această măsură, susțin autoritățile de la Primăria Reșiței, este luată în vederea soluționării unor probleme de întreținere tehnică, astfel încât toate instalațiile să fie pregătite pentru o durată de funcționare de 12 luni. De asemenea, arată aceleași surse din cadrul municipalității, în această perioadă, întreaga cantitate de apă va fi schimbată, iar cuva bazinului va fi reparată și tratată cu substanțe special destinate acestui scop. Camerele cu dușuri, vestiarele, sala de forță și alte facilități vor fi reabilitate și… ”cosmetizate”. Funcționarii de la cabinetul primarului menționează că neefectuarea acestor proceduri, ar duce la degradarea accentuată a complexului.

Comentarii

comentarii