Acasă Cultura «Tu ce “dumnezeu” ai?» – expoziţie foto street art

«Tu ce “dumnezeu” ai?» – expoziţie foto street art

DISTRIBUIȚI

FOTOTM (Organizaţia Amatorilor de Fotografie din Timişoara) organizează, în perioada 13-25 aprilie, cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, expoziţia foto street art “Tu ce “dumnezeu” ai?”. Ideea proiectului a pornit din dorinţa de a aduce arta în viaţa oamenilor de rând, a celor care nu frecventează galeriile de artă, şi pentru a-i aminti trecătorului că are o singură viaţă, pe care o poate trăi în diferite feluri.
Chiar dacă azi trăim înconjuraţi de foarte multe influenţe, de care putem deveni dependenţi, omul (trecătorul) ar trebui să aleagă cu grijă acel factor decisiv din viaţa lui.
După cum ne-au spus organizatorii, fotografiile vor reprezenta câteva din stereotipurile lumii de azi: carieristul, religiosul, omul care trăieşte pentru plăcerile trupeşti, lacomul, viciul narcoticelor, viciul băuturii, al jocurilor de noroc etc.
“Expoziţia nu este menită să critice una dintre aceste imagini ale omului contemporan.
Dorim doar să atragem atenţia trecătorilor asupra faptului că alegerea le aparţine.
Expoziţia (se) doreşte a fi un sondaj de opinie.
Am dori ca publicul să reacţioneze la aceste fotografii prin mesaje scrise în carneţelele ataşate fiecărei fotografii.” Expoziţia va fi arborată în faţa Palatului Baroc, din Piaţa Unirii.

Comentarii

comentarii