Acasă Actualitate Lucian Bode trimite corpul de control la IJJ şi IPJ Timiş, pentru...

Lucian Bode trimite corpul de control la IJJ şi IPJ Timiş, pentru a investiga descinderea ilegală, orchestrată de consiliera USR Ana Munteanu, la un hotel din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Victor Ciutacu a afirmat miercuri că are informaţii conform cărora Lucian Bode, ministrul de Interne, va trimite corpul de control la Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean din Timiş.

Lucian Bode va trimite corpul de control pentru a investiga descinderea pusă la cale de consiliera USR Ana Munteanu, care a mers la un hotel, însoţită de jandarmi, pentru a demonstra că restaurantul este deschis. Ce a omis consiliera USR este faptul că restaurantul hotelului chiar putea fi deschis, legal, şi chiar era, dar doar pentru persoanele cazate acolo.

Ana Munteanu, consiliera care a mers cu jandarmii peste patroni, a anunțat că flagrantul cu falși clienți a fost comandat de prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth.

Ana Munteanu, consilieră locală a USR PLUS Timișoara, a observat că unele restaurante timișorene încă primesc clienți în interior, cu toate că Timișoara este în carantină. Când a observat că este și cazul Hotel Del Corso, consiliera locală s-a deplasat la fața locului, împreună cu un jandarm, transmițând și live fapta.

Sursa: romaniatv.net

Comentarii

comentarii