Acasă Eveniment Lucian Boncu, interlopul care a comandat asasinarea unui jurnalist din Timișoara, capturat...

Lucian Boncu, interlopul care a comandat asasinarea unui jurnalist din Timișoara, capturat de carabinieri în Italia

484
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a fost capturat de carabinieri în localitatea Latina, de lângă Roma. Fugarul a fost ridicat în momentul în care s-a dus să-și depună actele pentru obținerea rezidenței. Carabinierii l-au ridicat și pe Sorin Udrea, care-l însoțea.

Lucian Boncu era însoțit de prietenul său, Sorin Udrea, interlopul care a plecat din țară în Italia, în 2016, înainte de sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara care l-a condamnat la șase ani și opt luni de închisoare în dosarul de crimă organizată în care a fost inculpat.

Sorin Udrea este cel care a ajutat-o pe fugara Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, să obțină acte de rezidență în Italia și că împreună cu Boncu au pus la cale o adevărată operațiune de decredibilizare și anihilare a procurorilor și polițiștilor care le-au făcut dosarele penale.

Lucian Boncu a fugit din țară vineri când a aflat că DIICOT a solicitat arestarea sa în dosarul în care a fost trimis în judecat pentru că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța.

Autoritățile italiene l-au reținut și pe Lucian Boncu și pe Sorin Udrea, aceștia fiind acum încarcerați și urmând să fie declanșate procedurile de extrădare.

Comentarii

comentarii