Acasă Actualitate Lucica Golban, șefa Serviciului de Informaţii Fiscale din Administraţia Finanţelor Timiş, reţinută...

Lucica Golban, șefa Serviciului de Informaţii Fiscale din Administraţia Finanţelor Timiş, reţinută pentru luare de mită

1198
DISTRIBUIȚI

Şefa Serviciului de Informaţii Fiscale din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Timiş, Lucica Golban, a fost reţinută de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzată că a primit mită 3.000 de lei, chiar în sediul instituţiei în care lucrează, de la un om de afaceri a cărui firmă figura cu datorii de peste 100.000 de lei la bugetul de stat, pentru a-i rezolva favorabil o cerere de atribuire a codului de înregistrare în scopuri de TVA.

Potrivit DNA, Lucica Golban, şefa Serviciului de Informaţii Fiscale din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Timiş, a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru luare de mită.

Procurorii spun că Lucica Golban a primit joi de la reprezentantul unui om de afaceri suma de 3.000 lei pentru ca o cerere de atribuire a codului de înregistrare în scopuri de TVA (document fără de care societatea nu putea să îşi desfăşoare activitatea) să fie admisă şi rezolvată, în condiţiile în care firma figura cu datorii la bugetul de stat în valoare de peste 100.000 lei, neîndeplinind condiţiile rezolvării favorabile a cererii. Banii i-au fost daţi femeii chiar în sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Timiş, la scurt timp aceasta fiind reţinută de procurorii anticorupţie.

Vineri, angajata de la Finanţe Timiş ar urma să fie dusă la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii