Acasă Administraţie Lucrări de branșare în calea Martirilor din Timișoara. Mai multe străzi rămân,...

Lucrări de branșare în calea Martirilor din Timișoara. Mai multe străzi rămân, luni, fără apă. Coșava, marți

565
DISTRIBUIȚI

Luni, 20 septembrie, între orele 9-12, se va executa un branșament de apă din fonduri private la noul supermarket de pe calea Martirilor nr. 98 – a informat Aquatim.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe calea Martirilor, porțiunea dintre străzile Mureș și Gavril Musicescu, iar pe porțiunea dintre străzile Gavril Musicescu și Apicultorilor și în comuna Giroc presiunea apei va fi redusă.

Marți, 21 septembrie, între orelen 8-16, în localitatea Coșava se va efectua spălarea și dezinfectarea rezervorului și a rețelei de distribuție. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii