Acasă Sănătate Lucrări de reparaţii şi modernizări în valoare de 16 milioane de lei,...

Lucrări de reparaţii şi modernizări în valoare de 16 milioane de lei, la Spitalul Judeţean Timişoara

451
DISTRIBUIȚI

spitalul judeteanSpitalul Judeţean Timişoara a primit 7 milioane de lei de la Consiliul Judeţean Timiş în 2016 pentru reparaţii la secţiile spitalului Neurologie, Cardiologie, Chirurgie Vasculară, Neurochirurgie, Diabet, Clinicile de Chirurgie şi Gastroenterologie, şi încă 9 milioane pentru investiţii.
„Suntem în plină renovare a compartimentului de explorări funcţionale care îşi mută locaţia în fosta secţie de Imunologie, fiindcă s-a deschis Oncogenul. De asemenea, o mare lucrare în 2016 a fost renovarea şi modernizarea secţiei de Prosectură. Este una dintre cele mai moderne  din România. Construim şi o clădire care cuprinde garderoba spitalului şi arhiva”, spune dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.
La Maternitatea Bega au fost montate uşi şi ferestre din termopan. Două săli de operaţii sunt modernizate şi vor fi inaugurate după sărbători, iar demisolul a fost renovat. „Au fost investiţii masive la maternitate”, spune dr. Craina. Şi secţia de sterilizare a fost modernizată. La Blocul Operator a fost renovată o sală de operaţie, iar la cealaltă lucrările sunt spre final, iar la Urologie a fost reparată încă o sală de operaţie şi una la Neurochirurgie. „În 2016 Spitalul Judeţean a arătat mai mult a şantier. Banii au venit de la Consiliul Judeţean Timiş – 7 milioane de lei pentru reparaţii şi 9 milioane pentru investiţii. La sfârşitul anului 2017 Spitalul Judeţean va trece printr-o renovare completă”, a explicat dr. Craina.

Comentarii

comentarii