Acasă Administraţie Lucrări la Buziaș și igienizarea rețelei, în mai multe localități din Timiș

Lucrări la Buziaș și igienizarea rețelei, în mai multe localități din Timiș

DISTRIBUIȚI

Joi, 4 noiembrie, între orele 8-16, se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe străzile Avram Iancu, Ion Vidu și Principală – parțial, din cauza lucrărilor de conexiune a noii rețele în căminele de vane.

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, miercuri, 3 noiembrie, între orele 8-14, în Cadăr, Sacoșu Turcesc și Oloșag presiunea apei va fi scăzută, iar joi, 4 noiembrie, între orele 8-14, presiunea va fi scăzută în Vișag, Șipet și Dragomirești. Vineri, 5 noiembrie, între orele 9-15, se va opri apa în Gad și Ciacova, iar între orele 9-16, în satul Pădureni. De asemenea, luni, 8 noiembrie, între orele 9-16, se va sista furnizarea apei în Honorici.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii