Acasă Administraţie Lucrări pe Calea Stan Vidrighin Timișoara și în rețeaua de apă din...

Lucrări pe Calea Stan Vidrighin Timișoara și în rețeaua de apă din Buziaș

DISTRIBUIȚI

Joi, 30 martie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.

Miercuri, 29 martie, între orele 8-15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 29 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Satchinez, iar pe 30 martie, în intervalul orar 9-16 se va opri apa în Hodoni.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii