Acasă Administraţie Lucrări pe DJ 592, în zona Moșnița Nouă. Spălări de rețele de...

Lucrări pe DJ 592, în zona Moșnița Nouă. Spălări de rețele de apă în 6 localități din Timiș

DISTRIBUIȚI

Vineri, 1 aprilie, se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc în intervalul orar 8-16, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută în Ohaba Lungă, Dubești, Ghizela, Șanovița, Gruni și Belinț.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Luni, 4 aprilie, între orele 9-16, pe DJ 592 la intersecție cu șoseaua de centură se vor executa lucrări de deviere și cuplare a conductelor DN 160 mm și DN 315 mm la conductele existente.  Lucrările fac parte din proiectul de obiectiv național “Varianta de ocolire Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă și Moșnița Veche, precum și la consumatorii de pe DJ 592: Hotel Moteletul, Spălătoria Auto, Castel Royal, Penny, Lidl, HZH Car Wash, Casa Domniței, Valery, spălătoria Splash Wash, Anne’s Event Ballroom, Zeff Grill, Mega Image, Moșnița City Mall, Primăria Moșnița Nouă, cofetăria Naomi și pizzeria La Paul.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

 

Comentarii

comentarii