Acasă Actualitate Lucrările au avansat la maternitatea ridicată cu fonduri europene de CJ Timiș...

Lucrările au avansat la maternitatea ridicată cu fonduri europene de CJ Timiș la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Construcția noii maternități pe care Consiliul Județean o ridică la Timișoara continuă, deși există mici întârzieri, din cauze birocratice, dar și din cauza problemelor de pe piața construcțiilor. Investiția a ajuns la etajul 4.

”Astăzi am analizat stadiul lucrărilor și provocările întâmpinate pe șantier. Consiliul Județean Timiș menține un ritm bun al lucrărilor, decontărilor și rambursărilor, interesul comun fiind ca tot ceea ce se plătește să se ramburseze cât mai rapid, astfel încât să nu existe blocaje. Cash flow-ul este la fel de important pentru constructor cum este și pentru noi, deoarece dorim să finalizăm proiectul cât mai repede posibil”, a anunțat, vineri, Alin Nica, președintele CJT.

S-a avansat pe șantier, însă progresul este ușor încetinit față de așteptări. Sunt mici întârzieri la structura de rezistență generate de contextul dificil de pe piața construcțiilor și avem dificultăți cauzate de birocrație. Din fericire, toate pot fi rezolvate prin eforturi comune ale beneficiarului, prestatorului, supervizorului și finanțatorului, mai spun cei de la consiliul județean.

”Am plecat optimist de pe șantier, cu gândul că vom continua să lucrăm bine și îndeaproape cu constructorul, mai ales că, în prezent, avem cele mai mari investiții gestionate vreodată de instituția județeană”, a încheiat Nica.

 

Comentarii

comentarii