Acasă Actualitate Lucrările de extindere la patru benzi a DJ 691, Timișoara – A1,...

Lucrările de extindere la patru benzi a DJ 691, Timișoara – A1, sunt aproape de final

DISTRIBUIȚI

Vești bune de pe șantierul de extindere la patru benzi a drumului județean 691, pe tronsonul Timișoara – nodul A1 de la Giarmata. În acest moment, acest tronson a fost realizat integral la patru benzi, la nivelul primului strat de asfalt. Dacă vremea va fi bună, se va putea circula integral pe patru benzi până la nodul de urcare pe autostradă, cu excepția unor mici porțiuni unde se mai lucrează.

”Până în 15 decembrie, poate chiar mai repede dacă vremea ne permite, vom da drumul circulației la 4 benzi între Timișoara și autostrada A1, în condiții de șantier doar acolo unde va fi cazul. Avansăm intens pe toate laturile, la intersecții și borduri, precum și la semnalizarea rutieră, acolo unde lucrările sunt finalizate”, spune Alin Nica, președintele CJ Timiș.

 

El a verificat stadiul lucrărilor pe șantier, unde s-a filmat cu reprezentanții executantului.

Ultimul punct unde erau probleme, la trecerea peste calea ferată de la Giarmata, se lucrează zi-lumină, iar până la finalul săptămânii se va circula normal pe partea finalizată, tronsonul doi fiind marcat și funcțional.

”Oamenii deja văd beneficiile unei astfel de lucrări, realizată în timp record. Acest lucru arată că, dacă ai determinare din partea administrației să rezolvi problemele cetățenilor, poți reuși fără complicații.”, a mai spus Nica.

În ceea ce privește mutarea stâlpilor care susțineau la Dumbrăvița rețeaua de alimentare, operațiunea a fost finalizată.

Comentarii

comentarii