Acasă Actualitate Lucrările de pe Stan Vidrighin au ajuns la jumătate

Lucrările de pe Stan Vidrighin au ajuns la jumătate

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara se laudă cu lucrările de pe Stan Vidrighin. Acestea ar fi ajuns la jumătate după doar zece din totalul de 30 de luni prevăzute inițial. Lucrările începute în aprilie 2022 trebuie finalizate până la finalul lui septembrie 2024. Acestea vizează reamenajarea liniei duble de tramvai, a celor două benzi de carosabil pe sens, a pistelor de bicicletă și trotuarelor, dar și a infrastructurii subterane.

„Jumătate din lucrările de pe Stan Vidrighin sunt gata. E unul dintre proiectele majore de infrastructură ale Timișoarei, care va schimba definitiv întreaga zonă și va oferi variante sigure și confortabile de deplasare celor care locuiesc în zonă sau vin la serviciu aici, fie că aleg tramvaiul, mașina sau bicicleta. Lucrările au avansat într-un ritm bun, având în vedere faptul că acest proiect de reabilitare a bulevardului este corelat cu lucrările de modernizare a rețelei de apă, pe care o face Aquatim. Am reușit să ne corelăm foarte bine și, de aceea, șantierul nu a avut blocaje. În ceea ce privește linia de tramvai, ne apropiem de finalizarea lucrării”, transmite primarul Dominic Fritz.

Obiectivul de investiții „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseu 2, Calea Stan Vidrighin” este finanțat prin bugetul local al Municipiului Timișoara. Valoarea proiectului este de 83 de milioane de lei (TVA inclus), iar termenul de finalizare este 30.09.2024.

Comentarii

comentarii