Acasă Actualitate Lucrările la Baza sportivă din zona Mircea cel Bătrân sunt aproape de...

Lucrările la Baza sportivă din zona Mircea cel Bătrân sunt aproape de demarare

DISTRIBUIȚI

Săptămâna viitoare va fi dat ordinul de începere a lucrărilor la viitoarea bază sportivă Mircea cel Bătrân, a anunțat viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără. De asemenea, sunt în curs de obținere avizele de la stadionul Lego, din Calea Buziașului.

”Am avut ieri întâlniri atât cu antreprenorii care execută proiectul la stadionul Lego, cât și în ceea ce privește baza care va fi construită pe strada Mircea cel Bătrân.

Aici, în cursul săptămânii viitoare, voi da ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât să fie realizat proiectul cât mai repede, să trecem la execuția propriu-zisă a lucrărilor.

3 luni este termenul de proiectare, iar 14 luni execuția, dar, ținând cont de ambiția ambelor părți, sper ca acest termen să fie mai scurt, iar la sfârșitul anului viitor să ne bucurăm de prima bază sportivă nouă din Timişoara”, a anunțat Tabără.

La stadion situația va mai dura, sunt în curs de obținere diferite avize.

”La stadionul Lego, este depusă notificarea pentru obținerea avizului de la mediu, se întocmesc restul documentelor, iar pentru avizul DSP se vor depune documentele în cursul acestei săptămâni. În cursul săptămânii viitoare, sperăm să fie întocmite și documentațiile pentru a fi depuse la ISU. Țin mult ca timișorenii să cunoască aceste etape în realizarea infrastructurii sportive”, a mai spus Tabără.

 

Comentarii

comentarii