Acasă Actualitate Lucrările la centrul de legume și fructe din Tomnatic sunt înaintate

Lucrările la centrul de legume și fructe din Tomnatic sunt înaintate

DISTRIBUIȚI

Lucrările de construcții și montaj la centrul de legume și fructe pe care Consiliul Județean Timiș îl construiește în Tomnatic sunt finalizate deja în proporție de 85%, în avans considerabil față de termenii contractuali. Conform contractului, constructorul are ca termen de predare a obiectivului luna noiembrie 2023.

Infrastructura și suprastructurile halei principale, ale șopronului – cu o suprafață de 845 mp, cât și foișorul sunt finalizate, anunță CJ Timiș. Instalațiile interioare de apă-canal și cele pentru apă pluvială, instalațiile frigorifice și electrice, drumurile, aleile, platformele, cât și sistemul de încălzire, toate sunt deja realizate. În ceea ce privește compartimentările interioare și arhitectura, acestea sunt efectuate în proporție de 95%. În perioada următoare, se va face branșamentul electric, iar antreprenorul va comanda liniile tehnologice necesare.

Contractul de proiectare, execuție și asistență tehnică din partea proiectantului, inclusiv dotări, utilaje și echipamente are o valoare de aproape 24 milioane lei, cy TVA inclus, fiind ajustat în urma creșterii prețurilor la materiale.

Centrul de legume și fructe vine în sprijinul micilor producători din zona Gottlob – Lovrin – Tomnatic, precum și a celor din comunele învecinate, Lenauheim, Comloșu Mare, Teremia Mare, Sânpetru Mare, Periam, Pesac, Variaș etc.

Comentarii

comentarii