Acasă Actualitate Lucrări de apă şi canalizare pe 13 străzi, în Timişoara

Lucrări de apă şi canalizare pe 13 străzi, în Timişoara

583
DISTRIBUIȚI

aquatim lucrari timisaoara pe 13 straziLucrările vor continua pe mai multe străzi din zonele de nord şi de sud ale municipiului.

În această perioadă, în Timişoara, se lucrează pe 13 străzi, pentru extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare.

Este vorba de str. Theodor Aman, Radu de la Afumaţi, Homorod, Anvers, Grigore Ureche, Răscoala din 1907, Podgoriei, Romaniţei, Contemporanul, Bacalbaşa, Paganini, Sofocle şi Calea Urseni. Lucrările vor continua pe mai multe străzi din zonele de nord şi de sud ale municipiului Timişoara. Cristina Borca, PR Aquatim, a subliniat că se va lucra la construcţia reţelei stradale de alimentare cu apă şi de canalizare, construcţia branşamentelor de apă, inclusiv a apometrelor,  a căminelor de apometru, a racordurilor la canalizare precum şi a căminelor de racord pentru imobilele ce urmează a fi conectate la aceste sisteme edilitare. Atât căminele de branşament, cât şi cele de racord vor fi poziţionate pe domeniul public, lângă limita de proprietate a consumatorilor. La finalul proiectului, în Timişoara, investiţiile vor însuma 10 km de reţea nouă de apă şi aproximativ 30 km de sistem de canalizare nou.

Comentarii

comentarii