Acasă Actualitate Ludovic Orban despre autostrada Timişoara-Arad: “Dacă merge aşa, se va termina în...

Ludovic Orban despre autostrada Timişoara-Arad: “Dacă merge aşa, se va termina în zece ani”

454
DISTRIBUIȚI

Ludovic Orban este pesimist în ceea ce priveşte finalizarea autostrăzii Timişoara-Arad. Fost ministru al Transporturilor, Orban a fost, duminică, la Timişoara, pentru a participa la aniversarea a 20 de ani de la reînfiinţarea PNL în Timiş. “Contractul pe tronsonul Timişoara-Arad a fost semnat în mandatul meu. Acum s-a făcut doar organizarea de şantier”, spune Ludovic Orban. Fondurile sunt, însă, cele care ar putea da bătăi de cap în această perioadă…

“Dacă eram în locul lui Berceanu, nu aş fi acceptat să fiu ministru al Transporturilor, cu asemenea bătaie de joc de buget”
“Dacă merge aşa, se va termina în zece ani. Pentru investiţii sunt alocaţi 500 de milioane de euro. Nu ajung banii nici măcar pentru exproprieri la autostrăzile pentru care s-a semnat contractul în mandatul meu. Nu numai că nu se realizează tronsoanele respective, dar banii pe care-i avem de la bugetul de stat… nu avem nevoie decât de bani de exproprieri. Lucrările sunt finanţate ISPA, BERD, banii există, dar din cauza faptului că nu se fac exproprierile, nu pot fi folosiţi. Dacă eram în locul lui Berceanu, nu aş fi acceptat să fiu ministru al Transporturilor, cu asemenea bătaie de joc de buget”, mai spune Ludovic Orban.

Comentarii

comentarii