Acasă Actualitate Lugojeanul Dan Stoicănescu a câștigat concursul pentru conducerea IPJ Arad

Lugojeanul Dan Stoicănescu a câștigat concursul pentru conducerea IPJ Arad

DISTRIBUIȚI

Comisarul șef Dan Stoicănescu, cel care până acum a condus din interimat Inspectoratul Județean de Poliție Arad, a dat concurs și de acum va ocupa postul în mod permanent.

Pentru postul de conducere a IPJ Arad au fost înscriși doi candidați, cel de-al doilea fiind comisarul Călin Grui, șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Arad. Comisarul șef Dan Stoicănescu a obținut nota 8,03 la interviu, iar al doilea candidat nu s-a prezentat.

Stoicănescu a fost delegat în iulie 2022 să conducă IPJ Arad ca interimar, asta după ce a intrat la pensie comisarul șef Ioan Tamaș. Dan Stoicănescu era adjunctul de la investigații criminale din cadrul IPJ Timiș. El a fost împuternicit și la conducea IPJ Timiș, în perioada în care chestorul de poliție Alin Petecel a fost mutat la IPJ Dolj, iar apoi la conducerea IPJ Arad, ulterior Petecel revenind pe funcția de inspector șef la Timiș. Împuternicirea comisarului-șef Dan Stoicanescu la conducearea IPJ Arad, unde a venit în vară alături de comisarul-șef Florin Turnagiu, tot de la IPJ Timiș, ca adjunct, fusese prelungită în noiembrie cu încă trei luni.

Comentarii

comentarii